

Society of Trauma Nurses is accredited as a provider of nursing continuing professional development by the American Nurses Credentialing Center's Commission on Accreditation.

The following is a list of possible contact hours for applicable sessions:

Session	Date/Time	CNE
Scientific Session I	Wednesday, January 15, 2025 8:30 am-10:00 am	1.5 Hours
Scientific Session II	Wednesday, January 15, 2025 10:30 am-12:00 pm	1.5 Hours
Educational Session I* (concurrent session)	Wednesday, January 15, 2025 1:15 pm-2:15 pm	I.0 Hour
Educational Session II* (concurrent session)	Wednesday, January 15, 2025 1:15 pm-2:15 pm	I.0 Hour
Presidential Address	Wednesday, January 15, 2025 2:30 pm-3:30 pm	I.0 Hour
Educational Session I* (concurrent session)	Wednesday, January 15, 2025 3:45 pm-4:45 pm	I.0 Hour
Educational Session II* (concurrent session)	Wednesday, January 15, 2025 3:45 pm-4:45 pm	I.0 Hour
Educational Session I* (concurrent session)	Wednesday, January 15, 2025 5:00 pm-6:00 pm	I.0 Hour
Educational Session II* (concurrent session)	Wednesday, January 15, 2025 5:00 pm-6:00 pm	I.0 Hour
EAST Annual Oriens Presentations	Thursday, January 16, 2025 8:30 am-9:30 am	I.0 Hour
Quick Shot Session I*	Thursday, January 16, 2025 10:00 am-11:00 am	I.0 Hour
Quick Shot Session II*	Thursday, January 16, 2025 10:00 am-11:00 am	I.0 Hour
Scientific Session III	Thursday, January 16, 2025 11:15 am-12:15 pm	1.0 Hours
Scientific Session IV*	Thursday, January 16, 2025 1:40 pm-3:40 pm	2.0 Hours
Scientific Session V*	Thursday, January 16, 2025 1:40 pm-3:40 pm	2.0 Hours
Scientific Session VI*	Friday, January 17, 2025 7:30 am-9:30 am	2.0 Hours
Scientific Session VII*	Friday, January 17, 2025 7:30 am-9:30 am	2.0 Hours
Educational Session – Engage the Experts	Friday, January 17, 2025 9:45 am-10:45 am	I.0 Hour
Scott B. Frame, MD Memorial Lecture	Friday, January 17, 2025 11:30 am-12:30 pm	I.0 Hour
Short Course I*	Friday, January 17, 2025 1:00 pm-5:00 pm	4.0 Hours
Short Course 2*	Friday, January 17, 2025 1:00 pm-5:00 pm	4.0 Hours
	Friday, January 17, 2025	4.0 Hours

* These are concurrent or parallel sessions. You may only claim credit for one session in each time slot. To claim CNE please complete the evaluations online at

https://www.cognitoforms.com/SocietyOfTraumaNurses/CNECreditEAST2025 Certificates will be distributed via email. Evaluations must be completed to receive CNE. Visit the STN Booth in the EAST Exhibit Hall for additional details, or contact Parker Allen, STN Director of Member Services, at 859-977-7445 or pallen@traumanurses.org for more information.